GDS Værksted

Gdsvaerksted

Gør-det-selv-værksted i Roskilde

På DOS Autodeles gør-det-selv-værksted har du fri mulighed for at slå dig løs på et professionelt bilværksted.

Du får en plads til din bil blandt andre dedikerede bilejere, hvor du kan reparere og servicere din bil selv.

Vil du vide mere om vores priser, adresse og åbningstider? Scroll ned i bunden af siden ↓ eller ring til os på 4673 1805.

Hvorfor vælge et gør det selv værksted?

Et gør det selv værksted er et helt særligt koncept. Mange vælger at bruge et gør det selv værksted for at spare penge. Der er dog ligeså mange, der dyrker det som en hobby og som en kilde til at lære nyt.

Der er flere fordele ved at vælge et gør det selv værksted.

 1. Rigtige værktøjer og maskiner
  På et gør-det-selv-værksted kan du låne eller leje alle de værktøjer, du har brug for.

  Du har måske selv de nødvendige værktøjer til at skifte dæk. Men du kan få udfordringer, når du skal udskifte små reservedele.

  I takt med bilens udvikling er flere elementer til bilen blevet mere komplicerede, og det kræver oftere specialværktøj. Et gør-det-selv-værksted gør det muligt for dig at reparere din bil selv, uden at skulle købe nyt, dyrt værktøj.

 1. Spar tusinde kroner ved at gøre det selv
  Den økonomiske fordel ved et gør det selv værksted er stor. Udover at spare på køb af nyt værktøj og maskiner, sparer du også betaling for en bilmekanikers arbejdstid.

  Ulempen er naturligvis, at du selv skal bruge tid på arbejdet. Til gengæld lærer du din bil bedre at kende - og hvem ved? Det kan sågar gå hen og blive en sjov hobby.

 2. Vejledning af kyndige mekanikere
  Bliver du pludselig i tvivl om, hvordan du udskifter bilens bremsekabler? Så er du ikke helt efterladt til gætterier. På værkstedet er der altid kyndige bilmekanikere til stede, som du kan spørge til råds.

 3. Køb reservedele lige ved siden af
  På de fleste gør-det-selv-værksteder er deres butik med reservedele lige ved siden af. Det er praktisk, hvis du står med olie på fingrene, sved på panden og en bil, der ikke kan køre.

 4. Optimale arbejdsomgivelser
  Du er aldrig afhængig af vejret. Selvom det stormer, regner eller sner udenfor, kan du arbejde videre på din bil i et tørt og varmt autoværksted.

 5. Du undgår at spilde kemikalier
  Når du arbejder udenfor på gaden, i din indkørsel eller i haven, er det svært at undgå at spilde miljøskadelige kemiske stoffer ud i miljøet. Det slipper du for i et gør-det-selv-værksted.

En fordel at købe reservedele på værkstedet

Du kan naturligvis montere egne medbragte reservedele på din bil hos os. Der er dog langt flere fordele for både dig og os, at du benytter dig af vores reservedelsbutik på værkstedet.

For dig ligger fordelen i, at reservedelen vælges af vores eksperter, der hurtigt kan vurdere, hvad din bil har behov for. Vores butik med reservedele indeholder derudover kun dele i høj kvalitet.

På den måde sikrer du, at du får den bedst mulige reservedel skræddersyet til din situation. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og det synes vi heller ikke, du fortjener.

For Dos Autodele er fordelen, at vores forretning kan køre rundt. Avancen på reservedelene er netop en del af gør-det-selv-værkstedets eksistensgrundlag.

Med andre ord, uden avance på reservedelene, vil værkstedslejen blive højere.

Hvis du alligevel selv medbringer reservedele hjemmefra, så vær opmærksom på, at vi beregner en kompensation for manglende avance i lejen af din plads på værkstedet. Vi kan samtidig ikke yde garanti eller reklamationsret på medbragte reservedele.

I tilfælde af reklamationer, vil du selv skulle stå for ombytning af reservedele og betaling for værkstedsleje i forbindelse med reklamationsarbejde. 

Kontakt Dos Autodeles værksted

På et gør det selv værksted lejer du en plads, som du betaler for. Det er lidt som at leje en professionel garage med bilmekanikere som kollegaer.

Er du interesseret i at vide mere om, hvordan vi gør det i DOS Autodele?

Ring til os på 4673 1805 eller send en besked på info@gdroskilde.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

Priser hos DOS Autoværksted

Leje af plads til hjulskift: 198 kr. pr. time

Når du lejer en plads til skift af hjul, får du adgang til alt værktøj, du skal bruge, så som dæktryksmåler og momentnøgle. Det tager som regel kun en enkelt time at skifte hjul.

Lift leje med køb af reservedele: 95 kr. pr. time

Lift leje uden køb af reservedele: 175 kr. pr. time

Miljøtillæg: 30 kr. på første tim

Priserne er inklusiv moms.

Adresse til DOS Autodele

Gulddyssevej 83
4000 Gundsømagle
Tlf.: 46 73 18 05

Åbningstider
Mandag - Fredag 8.00 - 17.00
Lørdag - 9.00 - 16.00
Søndag - Lukket

Mangler du gode og billige reservedele til din bil, kan du finde det i vores Outletshop. Her finder du reservedele til personbil, motorcykel og lastvogn til billige penge.

Læs mere om din bils bremsesystem her

Pas på din sikkerhed - Se statistikker over færdselsuheld i Danmark