Reservedele til bil

DOS Autodele har forhandlet reservedele til biler siden 1974. Vi leverer reservedele til over 400 bilmodeller til stærke priser - Du finder dem alle sammen på vores online outlet bilshop her.

Læs med og lær mere om, hvad vi kan gøre for dig - hvordan du køber reservedele til din bil online, hvorfor reservedele er så vigtige og hvilke reservedele, der er de mest populære til dit køretøj. ↓

Sådan køber du reservedele på vores bilshop

Vil du købe reservedele til dit køretøj online, kan det gøres vældig let og smertefrit på vores shop.

Find reservedele til bil via shoppen her.

dele til bil og motorcykelI shoppen kan du indtaste din nummerplade og få et overblik over alle de reservedele, der passer til din bil.

På den måde er du aldrig efterladt til gætterier. 

Du kan også vælge at søge efter en bestemt reservedel i søgefunktionen på shoppen.

Hvis du ikke finder dét, du leder efter, sidder vi klar ved telefon på 38 19 19 22. Vi kan netop lave mange af delene selv - så tøv ikke med at kontakte os.

Reservedele til bil - hvad kan vi hjælpe med?

Billige reservedele til både privat og erhverv
Billige - ja - men bestemt ikke i dårlig kvalitet. I Dos Autodele har vi benzin i blodet, og vi lever for at levere kvalitets-reservedele til overkommelige priser.

Mangler du forsyninger til køretøjet, kan du spare mange penge til både privat og erhverv i vores online reserve-shop.


Få fingrene i specialfremstillede reservedele
Har du en veteranbil eller en importeret bil, men problemer med at finde reservedele til den?

Vi specialfremstiller selv et bredt udsnit af reservedele til biler. Hvis vi ikke kan skaffe delen, kan vi lave den til dig.

Hent Auto Gs webkatalog om reservedele gratis
Udover at finde reservedele til din bil i vores Outlet Shop, kan du få adgang til hele Auto-G´s online reservedelskatalog på vores side. Her finder du både reservedele, værktøj og smøreguides.

Du får adgang til kataloget med de mange bilreservedele ved at udfylde formularen på siden om Auto G´s webkatalog

Hvilke reservedele til biler findes der?

Der findes et uhyre stort antal reservedele til biler. Det skyldes selvfølgelig, at en bil er et komplekst apparat, der løbende skal vedligeholdes.

En bil er ikke bare et karosseri med hængslende døre og en motor – der findes reservedele til alt fra brændstofsystemet, bremsesystemet, udstødningen, kølesystemet, gearkassen og meget andet.

Bliv meget klogere på alle de reservedele der findes til bremsesystemet i din bil her.

Hvorfor skal du skifte delene af din bil?

Sikkerheden af din bil ligger i, at du løbende vedligeholder bilen, og sikrer, at den er i topform.

Udover at din bil naturligvis fra tid til anden skal til et serviceeftersyn, er det dit ansvar, at den indtil da er velfungerende og sikker på vejene.

En stor del af den opgave indebærer at have de rette reservedele klar, når de enkelte maskindele bliver for slidte. 

Reservedele til bil

Se her statistik over trafikulykker i Danmark.  

De 5 mest købte reservedele til biler

Selvom vores bilshop har tæt på 10.000 produkter, er det stadig tydeligt, hvilke dele til bilen, vi sælger mest af. 

De fleste bilejere kan nok nikke genkendende til, at de på et tidspunkt har købt én af vores 5 mest solgte reservedele:

1) Oliefilteret er en meget væsentlig del af din bils helbred. Filteret fjerner al skidt fra olien til motoren, så de enkelte dele af motoren ikke slides. Hvis oliefilteret derfor ikke fungerer optimalt, kan det få alvorlige konsekvenser.

2) Styrekuglen er også en af vores mest solgte reservedele. Den bidrager med en vigtig funktion - den hjælper netop de forreste hjul i bilen til at komme frem i verden. Er en af køretøjets styrekugler defekte, kan det gøre dækkene usikre på vejene. 

3) Bilens bærekugler er særligt essentielle for komfortniveauet af køreturen. En bærekugle har netop en affjedrende effekt, når bilen kører på bumpede veje. Er den gal med bærekuglen, vil du som passager højst sandsynligt kunne mærke det.

4 + 5) Både bremseklodser og bremseskiver til bilen er to af de mest populære reservedele på vores shop. Begge dele er uhyrligt vigtige for bremsesystemet i din bil. Læs meget mere om de enkelte dele til bremsesystemet lige her.

Kig forbi shoppen ←