Liqui Moly nyheder bl.a motorolie til Ford's Ecoboost motor

Special Tec F ECO 5 W-20

Lav friktion motorolie baseret på syntetisk teknologi og avanceret additiv teknologi udviklet specielt til kravene i Ford benzinmotorer. Indlån er sikkert forhindres, overlegen smøring pålidelighed sikres og høj brændstoføkonomi gjort mulig. Med hensyn til slidstyrke kravene i den ældre Ford standard WSS-M2C913-C er opfyldt, og endda overskredet i nogle aspekter.

Tilsigtet brug

De operationelle regler af køretøjet og motorfabrikanterne skal følges. 

Leveres i 1-5-20-60 og 205 L.3841_200_100.jpg

Zentralhydraulik-ol 2500 (LDS væske)

Syntetisk hydraulikolie med aske-fri tilsætningsstoffer. Produktet har fremragende viskositet-temperatur egenskaber og fremragende iført beskyttelse og friktionsegenskaber. Specielle additiver undertrykke skumningstendens i de hydrauliske systemer, selv under top belastning og beskytte olie fra tidlig aldring. Denne hydraulikolie kan anvendes selv i regioner med arktiske klima på grund af den ekstremt lavt flydepunkt.

 

Tilsigtet brug

Reglerne i køretøjet, og enhed fabrikanter skal følges. Imidlertid er optimale effektivitet opnås kun, når det anvendes ublandet.

3667_70_75.jpg

Top Tec ATF 1900

Top Tec ATF 1900 er en af ​​den nye generation af højtydende olier til automatgearkasser. Den er baseret på udvalgte grundlæggende olier og moderne, højtydende additiver. Den lave viskositet hjælper med at reducere brændstofforbruget og øger effektiviteten. Den fremragende stabilitet friktionskoefficient muliggør forlængede olieskiftintervaller.

 

Tilsigtet brug

Specifikationerne og forskrifter enhed eller bilproducenterne skal overholdes. Må ikke blandes med olier, der har andre specifikationer!

Specifikation

 

LIQUI MOLY anbefaler dette produkt til køretøjer med følgende specifikationer: MB 236,15

3648_200_100.jpg