Autoværksted og autodele samlet et sted

Gør det selv værksted der sælger reservedele til biler

DOS Autodele i Roskilde har i over tyve år været leverandør af et bredt udvalg af reservedele biler, samt stillet gør-det-selv-værksted til den autodidakte mekaniker til rådighed. Vi har også plads til dig. Vores dygtige mekanikere besvarer gerne på spørgsmål eller stiller deres ekspertise til rådighed, hvis du har brug for hjælp.

Det er ikke dyrt at spare penge på en mekaniker. DOS Autodele koster helt ned til 95 kr. i timen. Den lave pris gælder, hvis du også køber reservedele til bilen, du reparerer.

Er dit besøg mere rutinepræget, til en vinterklargøring af bilen, hvor du kun har brug for pladsen, er du også velkommen. Vi tager 175 kr. i timen for en garageplads, til de kunder, der ikke køber autodele til bilen, motorcyklen eller knallerten.


DOS Autodele - Alt hvad du behøver til din bil

Du behøver ikke gå mere end et sted hen, når du skal reparere din bil. Vi har kombineret gør-det-selv-værksted til biler og andre motoriserede køretøjer med salg af autodele. Næsten uanset hvilken bil, du har, så har vi den autodel, du mangler. Og hvis vi ikke har den, kan vi bestille den hjem. Men med over 20.000 reservedele på lager til de mest typiske biler, har vi med stor sandsynlighed også det, du leder efter.

Hvis du allerede ved, hvad der skal gøres på din bil, og du mangler en eller flere mindre typiske auto dele, så skriv eller ring i forvejen. Det giver os mulighed for at få bestilt dine auto dele hjem, så de er her, når du kommer forbi med din bil, motorcykel eller knallert.


Bildele, reservedele, autodele … uanset hvad du kalder det, så har vi det

Der er en god stemning, når du møder ind hos DOS Autodele. Det kan godt være, at vi har forskellige biler, og vi kalder de forskellige auto dele noget forskelligt. Men du er i selskab med bilentusiaster, der gerne giver et råd med på vejen.

Velkommen til DOS Autodele. Gør det selv værkstedet til dig, der selv kan reparere din egen bil.

Autoværksted Og Autodele Samlet Et Sted