Firmaprofil

D.O.S Autodele blev startet i 1974, af indehaver Jørgen Jepsen, som i de første år af virksomhedens leveår, var lokaliseret på Peter Bangs vej på Frederiksberg. Hovedområdet i de første leveår var spindler for VW og startere og generatorer, hvor produktgruppen blev yderligere udvidet med bremsedele og styretøjsdele, som siden er udvidet, så man i dag kan levere mere eller mindre alt til bilen, fra leverandører fra ind og udland, som leverer produkter i en kvalitet, som løbende undersøges, om de står mål til den kvalitet vi ønsker at levere til vores kunder. (vil sige kvaliteten skal kunne matche produkter som leveres fra bilfabrikkerne).

I 1976 flyttede virksomheden til NV området, nærmere bestemt Rentemestervej, hvor man lå i nogle år inden man endte op med den nuværende beliggenhed, Glentevej 47-51, 2400 København NV. Her havde vi i flere år egen produktion af startere og generatorer, inden vi besluttede at tiden, var inde til at koncentrere kræfterne på de øvrige autodele, som betyder, at vi i dag er i stand til at levere til mere end 425 forskellige bilmodeller, som gør at vi kan tilbyde et af de bredeste sortimenter på det danske marked. Vi arbejder løbende på at udvide vort sortiment, og stiller altid høje krav om kvalitet og service, til både os selv samt vores leverandører.

Målet for os er naturligvis at hjælpe vores kunder til at finde den bedste reserve-tilbehørsdel til den rigtige pris i den rigtige kvalitet. Her kommer vores mange kontakter med væsentlige producenter/leverandører dig til gode. Mangler du en særlig reservedel til enten en veteranbil eller en importeret bil, så tag en snak med os.

D.O.S Autodele indtrådte i Auto-G Danmark gruppen 1. januar 2008,(Auto-G er en sammenslutning af frie danske autogrossister), hvilket har betydet en endnu større tilgang til reservedele fra OE leverandører, samt at vi via Auto-G, er i stand til at tilbyde værkstedskonceptet Autoplus.

Medarbejdere hos DOS Autodele

Medarbejdere

  • Jørgen JepsenJørgen JepsenIndehaver
  • Kim FrederiksenKim FrederiksenEkspedient / Indkøb
  • Bendt JørgensenBendt JørgensenVærksted/ Lager / Chauffør
  • Marianne JepsenMarianne JepsenBogholder
  • Kim LaursenKim LaursenEkspedient /Lager
  • Jan BalkenJan BalkenEkspedient / Lager