Firmaprofil

DOS Autodele blev grundlagt i 1974 af indehaver Jørgen Jepsen. DOS Autodele lå de første år på Peter Bangs Vej på Frederiksberg. Forretningsgrundlaget var dengang foksueret på at sælge spindlere for VW og startere og generatorer. Produktgruppen blev efterfølgende udvidet yderligere med bremsedele og styretøjsdele. Der gik ikke længe før efterspørgslen krævede en ekspansion til det

DOS Autodele vi kender i dag. En forhandler af reservedele til biler og andre køretøjer der kan levere mere eller mindre alt til bilen. DOS Autodele har leverandører fra ind og udland, der leverer produkter som løbende undersøges, om de står mål til den kvalitet vi ønsker at levere til vores kunder. Det vil sige, at reservedelene skal kunne matche kvaliteten af dem som leveres fra bilfabrikkerne.

I 1976 flyttede virksomheden til NV området i København, nærmere bestemt Rentemestervej. Efter et par år, og et behov for større lokaler, flyttede vi til vores nuværende beliggenhed, Glentevej 47-51, 2400 København NV. Her havde vi i flere år egen produktion af startere og generatorer, inden vi besluttede at tiden, var inde til at koncentrere kræfterne på de øvrige autodele. Det betyder, at vi i dag er i stand til at levere til mere end 425 forskellige bilmodeller. Vores brede udbud betyder også, at vi tilbyder et af de bredeste sortimenter af autodele i Danmark.

Vi arbejder løbende på at udvide vort sortiment. Vi går aldrig på kompromis på kvalitet og service til både os selv samt vores leverandører. Vores mission er at hjælpe vores kunder til at finde den bedste reserve-tilbehørsdel, til den rigtige pris, i den rigtige kvalitet. Vi er i stand til at imødekomme vores kunders efterspørgsel, pga. vores mange kontakter med væsentlige producenter/leverandører. Det betyder også, at hvis du mangler en særlig reservedel til enten en veteranbil eller en importeret bil, er vi den rette at tage fat i.

DOS Autodele indtrådte i Auto-G Danmark gruppen den 1.  januar 2008. Auto-G er en sammenslutning af frie danske autogrossister. Vores indtræden har betydet at vi kan levere et endnu større udvalg af reservedele fra OE leverandører. Derudover er, vi via Auto-G, i stand til at tilbyde værkstedskonceptet Autoplus.

Du kan se vores udbud af reservedele til biler i vores Outletshop.

Medarbejdere hos DOS Autodele

Medarbejdere

  • Jørgen JepsenJørgen JepsenIndehaver
  • Kim FrederiksenKim FrederiksenEkspedient / Indkøb
  • Bendt JørgensenBendt JørgensenVærksted/ Lager / Chauffør
  • Marianne JepsenMarianne JepsenBogholder
  • Kim LaursenKim LaursenEkspedient /Lager
  • Jan BalkenJan BalkenEkspedient / Lager